Kinderschoenen met lichtjes

Alle 8 resultaten

Ledschoenen voor kinderen

Op zoek naar mooie ledschoenen voor kids? Op deze pagina vindt u alles over de populaire kinderschoenen met lichtjes.

Lichtgevende kinderschoenen

Wij hebben lichtgevende kinderschoenen met allerlei verschillende prachtige kleuren. Deze kinderschoenen met lichtjes zijn gemaakt van zeer resistent fijn leder of rubber en het design kan erg goed weerstand bieden tegen slijtage. Bovendien zijn ze natuurlijk uitgerust met een design LED-lamp. Hierin zit het speciale effect van deze zeer stijlvolle schoenen.

In de zool van de led sneakers voor kinderen zitten verschillende led lichtjes met verschillende standen. In de lichtgevende schoenen bevindt zich een aan/uit knop die gebruikt kan worden voor een andere kleur of de led lamp uit te zetten.

Kinderschoenen met lampjes

Er zijn meerdere modellen kinderschoenen met lampjes: er zijn hoge en lage ledsneakers en we verkopen ze in verschillende kleuren. De schoenen zijn soms met klittenband of soms met veters afgewerkt. Het is mogelijk om ook nog lichtgevende ledveters te bestellen. We hebben de ledsneakers voor kinderen in verschillende maten. Bekijk ons assortiment.

Goed om te weten is dat de lichtjes vier tot acht uur non-stop kunnen branden en vervolgens duurt het ongeveer 3,5 uur om ze opnieuw op te laden. Dit kan met de bijgeleverde USB-kabel.