Ledschoenen in verschillende kleuren

Alle 8 resultaten

De trend voor zowel kinderen als volwassen, lichtgevende ledschoenen! Steel de show op feestjes en festivals en geef lichtshows weg met jouw eigen ledscheakers. De LED schoenen hebben LED-verlichting in de zool en zijn middels een USB op te laden. De verlichting in de schoenen kan in tot wel zeven verschillende kleuren. Als je even geen zin hebt in de lichtjes, kun je deze ook gewoon weer uit zetten met een knop. Deze schoenen die ook wel bekend staan als partyschoenen gaan gegarandeerd zorgen dat je op gaat vallen op de dansvloer.

Sommigen van de lichtgevende led schoenen hebben LED-lichten die kunnen oplichten in zeven verschillende kleuren; groen, rood, paars, wit, lichtblauw en lichtgroen. Er kan gekozen worden voor één kleur LED in de schoenen met lampjes, maar er kan ook gekozen worden om bijvoorbeeld drie verschillende kleuren na elkaar op te laten lichten.

De schoenen zelf zijn o.a. beschikbaar in de kleuren zwart en wit, gemaakt van duurzame materialen. De zwarte led schoenen en witte led sneakers passen zorgen voor een enorm goed contrast met de lichtgevende LED-zool. Bij de schoenen ontvang je ook altijd en USB-kabeloplader, zodat je jouw lichtgevende led sneakers wel kan blijven opladen!