Ledveters

Alle 12 resultaten

Lichtgevende veters

Met onze goedkope lichtgevende led veters kun je jouw led sneakers compleet maken of je gewone sneakers verlichten. De lichtgevende schoenveters zorgen dat je extra op kan vallen op een feestje. Ook kunnen ze enorm van pas komen buiten in het donker. Dit betekent dat ze ook veilig kunnen zijn bij het hardlopen of in het verkeer. Zorg daarom ook dat je extra opvalt. De lichtgevende led veters kunnen je de blits laten maken op een feestje, maar ook zorgen voor extra veiligheid.

Verder kun je de schoenveters met LED-verlichting ook gebruiken in uw handtas of rugzak om extra op te vallen. De LED lampjes kunnen tot wel 70 uur knipperen op een volle batterij. Verder zijn ze weerbestendig en makkelijk schoon te maken. Ook in je lichtgevende led veters heb je de keuze om ze altijd aan te zetten, langzaam of snel te laten knipperen. Kies jouw favoriete stand en geef je schoenen of tas die extra verlichting!

Led schoenveters

Als langdurige sneaker liefhebber heb je vast meerdere schoenen in verschillende kleuren en stijlen. Op zoek naar een leuke manier om ojouw collectie verder uit te bouwen zonder te veel geld te besteden? Check dan deze LED-schoenveters eens. Deze schoenveters komen in alle verschillende soorten, waaronder sommige die oplichten en flitsen. Sommige veters hebben een knipperend licht, terwijl anderen glasvezelmateriaal hebben voor een betere zichtbaarheid.

Er zijn meerdere keuzes, waaronder meerdere paren van veters die meer meter lang en veters zijn die goed werken met veel schoenen, bijvoorbeeld lace-up schoenen, laarzen of zelfs schaatsen. Je kunt veters vinden met meerdere opties, waaronder opties voor strobe en knipperlichten. Sommige veters hebben een solide kleur, terwijl anderen meerdere tinten hebben. Afhankelijk van je wensen en eisen hebben sommige veters een waterdichte buitenkant, terwijl anderen gemakkelijk afwasbaar zijn.

Door gewoon op een schakelaar in het midden te drukken, worden de helderheid en verschillende instellingen op sommige veters aangepast.